Tatil Bavulunuz Hazır mı? – Yazar: Sevde Kır

Tatil Bavulunuz Hazır mı? – Yazar: Sevde Kır

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Sıcacık yaz günlerini özlemle beklediğimiz, güneşi iliklerimize kadar hissetmeye hasret kaldığımız, renklerin dansını doğada görmeye can attığımız güzel günler sonunda geldi. Özlemle kucakladığımız sıcak yaz ayı, içimizi kıpırdatırken bizi tatlı heyecanlara sürüklemeye de tüm enerjisiyle başladı.

 Tatil planları yapıldı
 Rota belirlendi
Alışverişler yapıldı
Playlist hazırlandı
Sosyal medya hesaplarında tatil görüntüleri için yer ayrıldı.. Şimdi hepsini hayata geçirme vakti!

Tatile çıkacaklar olarak deniz+kum+güneş 3’lüsü dışında memleketine gidecekler için de “amaannn bir şey unutmayayım” dememek için o valiz defalarca kontrol edilir. Ehh.. Yol uzun, geri dönülmesi zor ve tatil yerinde ekstra para vermemek için hemen hemen aklımıza gelen ve ihtiyaç çemberindeki her ürünü valize sıkıştırıveririz. (:

Olsun ama bunlar tatlı telaşalar, keşke hep tatil olsa değil mi? (:

Tamam kıyafetleri valize koydunuz, ayakkabı, havlu derken onu takip eden güneş kremi, duş jeli ve şampuan ana hatlarıyla valizde yerini aldı.. Bir de gizli ihtiyaçlar var ki olmazsa olmazlardır.

Biz de sizler için bu gizemli ama olmazsa olmaz ihtiyaçlarımızı derledik.

Öncelikle valiz seçimi gidilecek tatilin süresine göre değişir. Küçük + orta + büyük olarak sınıflandırılır. Her bütçeye ve ihtiyaca yönelik valiz seçimlerine linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.hedefavm.com/Arama?kelime=valiz&sira=URUNFIYATIORJINAL&yon=ASC

Kişisel Bakım Ürünleri

Bu kısım hem hanımları hem beyleri yakından ilgilendiriyor.
Biz kadınların deniz sonrası saçımızı şekillendirerek en havalı ve bronz halimizle görünmek istediğimizden, saç tipinize uygun birçok çeşitli saç şekillendiriciler Hedef Avm şubelerinde ve web sitemizde mevcut.
Saç kurutma makineleri ve saç şekillendiriciler valizinizde olmazsa olmazınızdır.
Goldmaster – Remington – Rowenta – Fakir – Arnica - Arzum ürünlerinden oluşan ve saçı yıpratmadan şekillendiren ve mükemmel sonuca ulaştıran seçeneklere bir göz atın deriz! (:
https://www.hedefavm.com/sac-sekillendirici?sira=URUNFIYATIORJINAL

Erkek bakım seti de en az diğer ihtiyaçlar kadar önemlidir. “Ben tatilde de kişisel bakımımı ihmal edemem” diyen beyler için çok başlıklı erkek kitleri mevcut.
Linki aşağı bırakıyoruz, ihtiyacınıza göre başlıkları belirlenen bakım setleri sizin de kalbinizi fethedecek. (:

https://www.hedefavm.com/tiras-makineleri

Epilasyon aleti hem kadın hem erkek ortak kullanıma uygun olsa da hijyenine çok dikkat etmeniz gereken bir üründür. Kendisi kurtarıcı ve uzun ömürlü sonuçlar veren, adeta pırlanta değerinde bir üründür. Kullanacağınız bölgeye göre başlıkları ile etkisi sizi de kendisine hayran bırakacak! Valizinizde muhakkak olmalı diyor ve linki paylaşıyoruz. (:

Ayrıca Philips – Braun – Remington – Goldmaster bu işin starlarıdır bizden söylemesi. (:

https://www.hedefavm.com/epilasyon-aleti

Nevresim takımı, bornoz, havlu ise bazı titiz tatilcilerin gidip kalacakları yerin hijyenini kendisi sağlamak istediğinden olmazsa olmalarıdır. Valizlerinde mutlaka birkaç çeşit takım olmalıdır ve tatil süresine göre bu takım adeti değişmektedir.

Taç – İrina – Kristal – Özdilek – Elart – Viven ulaşabileceğiz birçok modelle sizleri şubelerimizde ve web sitemizde bekliyor olacak. (:

Tablet , cep telefonu, laptop ise zaten günlük yaşamımızın ayrılmaz parçası olup bizimle tatili hak eden yoldaş olmaya hak kazanmışlardır. Tatilin kollarına kendimizi bırakırken elimizden düşürmeye kıyamadığımız elektronik ürünlerin yeri hayli çoktur. Tabi bir de bu materyellerin şarj aparatları da beraberinde gelmektedir.

Casper – Sunny – Samsung – Xiaomi – Oppo – Hiking – Wp Wipple seçenekleriyle başınızı döndürecek ve en güzel anlarınıza eşlik etmek için sihirli kapıyı aralayacak.

Ütü ise akşam dışarı çıkarken kıyafetlerimizi jilet gibi yapacak ve tatil yaptığımız yerin sokaklarında efil efil kıyafetimizle dolaşacağımız yine önemli valiz arkadaşımızdır.

Tefal – Goldmaster – Fakir – Philips – Stilevs – Siemens sahip olabileceğiniz, çok fonksiyonlu ve her geçişte pürüzsüz kıyafetlere sahip olmanızı sağlayacak markalardır.
Link aşağıda. (:

https://www.hedefavm.com/Arama?1&kelime=%C3%BCt%C3%BC

Tansiyon aleti ve ateş ölçer de listemize girenler arasında. Tatile her ne kadar eğlenmek ve kafa dağıtmak için gitsek de kötü sürprizler ile karşılaşılabilir. İlk müdahaleyi yapmak ve yakından takip edebilmek için valize eklenecekler arasında olmalıdır.

Biz Hedef Avm olarak sizlere tatil ihtiyaçlarınızın listesiniz hazırladık. Şimdiden herkese keyifli bir tatil dileriz. (:
 

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: yaz tatili, valiz, alışveriiş, epilasyon, saç şekillendirici, nevresim, laptop
Temmuz 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR