Televizyon Ünitelerinin İncelikleri – Yazar: Tuba Azak

Televizyon Ünitelerinin İncelikleri – Yazar: Tuba Azak

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Bu blog yazımızda sizlere evimizin başköşesine oturmuş ve hanemizin en önemli parçası olmuş televizyonların şıklığını da ön plana alan televizyon ünitelerinin seçiminin incelikleri hakkında bilgi vereceğiz. Birçoğumuz televizyon izlemem ben dese de arada bir haberler olsun belgeseller olsun ya da sinemada izleyemediğimiz güzel filmler izliyoruz. Tabi ki televizyonsuz yapamam ben olmazsa olmazım diyen de birçok kişi var.

Önceleri büyük ve tüplü olan televizyonlar yerlerini artık incecik yapılı ve daha şık aynı zamanda hafif ve kullanışlı modellere bıraktı.

Peki bu televizyonlar nerede durursa hem şık hem göze hitap eder? (:

Teknolojiyle birlikte gelişen televizyonların bir de TV ve duvar ünitelerine ihtiyaç duyuluyor.

Gün içerisinde çokça vakit geçirdiğimiz ve dekorasyonumuzun bir kısmını kaplayan TV ünitelerimiz bulundukları alana hoş bir hava da katmaktadır. Modern, klasik, avangart ve spor bir çok modeli olan TV üniteleri genelde ahşap olarak tercih ediliyor.

Hatta alınan yemek odası ve konsolla tek bir uyum içinde de tercih edilen TV ünitelerinin ahşap dışında da birçok seçeneği var.

Bunlardan bazıları ise şu şekilde;

  • Kitaplık modelli
  • Duvara monte edilebilen
  • Şömineli olanlar
  • Sadece metal, ceviz ya da masif
  • Dolaplı, vitrinli modeller
  • Köşeli
  • Cam model ve mermer modeller
  • Asma tavan modeller bunlardan sadece bazıları.

TV ünitesinin mobilyanızla uyumlu olması odanızdaki genel durumu yansıtacağından ve renk uyumunu yakalamak adına çok daha tercih ettiğimiz ve önerdiğimiz bir durum tabi. Ayrıca ölçüsünün de hem odanıza hem de almış olduğunuz televizyona uygun olması gerekir.

TV ünitesinde renk uyumu ve dekorasyon da önemli elbette ki salonda kullanılan ve en çok göze gelen bu bölümün süslemeleri için çerçeveler, mumlar, saksılar ve biblolar koltuklarımıza ve evdeki renklerimize göre dizayn edilir.

TV ünitesi son zamanların genel ihtiyacı olsa da kullanım açısından biraz daha farklı konumlandırmak gerekir. Televizyon izlerken boynunuz ağırsın istemeyiz. (: Aldığınız TV boyutuna göre uzaklık ve yükseklik mesafesini satıcınızdan öğrenip ona göre konumlandırma yapmanız konforunuz için çok daha kullanışlı olacaktır.

Odanız küçükse duvar ünitesinden ziyade TV sehpası olarak geçen daha minimal ölçüleri tercih edebilirsiniz.

Ürünün silinebilir olması ve tozu çok belli etmemesi de kullanım açısından daha avantajlıdır.

Yine yeniden belirtmeliyiz ki Hedef Avm birçok model seçeneğini ile sizlerle buluşmak için şubelerimize ve web sitemize bekliyoruz. (:

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: tv ünitesi modelleri, tv ünitesi fiyatları, tv sehpası
Ağustos 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR