Yağsız Fritözler Hakkında Bilmemiz Gerekenler - Yazar: Elif Andaç

Yağsız Fritözler Hakkında Bilmemiz Gerekenler - Yazar: Elif Andaç

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Bugün sizlere yakın tarihte mutfağımızı kokutmadan lezzetli yemeklerin bir kısmını yapabileceğiniz fritözümüzden bahsedeceğiz.
Biliyorsunuz ki, biz millet olarak yemek denildiğinde mutfağımızdaki tüm malzemeleri seferber eder ve zaten zahmetli olan ama bir o kadar da lezzette tüm dünya mutfağı ile yarışacak yemeklerimizi zevkle servis etmeye ve beğeni almaya özen gösteririz. Zaman içinde tabi ki mutfağımızdaki birçok yardımcı gibi fritözler de devreye girdi ve hem vakitten kazandırıyor hem de lezzetini yitirmeden, zevkle sunumlar yapabileceğimiz yemekleri pişirmemizi sağlamaktadır.

Yağsız fritözler, sıcak hava fritözleri ve Actifry gibi birçok unvana sahip olan fritözler, birçoğumuzun mutfağında bulundurmaktan mutluluk duyduğumuz elektrikli bir ev aletidir.

Geçmişten bugüne bütün yemek öğünlerimize eşlik eden, özellikle de kahvaltılarımızın vazgeçilmezi olan kızartmalar ne kadar da hepimizin yemekten alıkoyamadığı bir yiyeceğimiz haline geldi.

Patates kızartması, biber kızartması, patlıcan kızartması gibi birden fazla türü olan o ağız sulandıran lezzetlerin bizi mutlu etmesi kadar sağlığımızı tehdit etmemesi de önemlidir. Kaldı ki hem kahvaltıda hem ara öğün hem öğle yemeği hem de akşam yemeğini süsler kızartmalar.

Hemen hemen herkesin ilk tercihi olarak kullanılan kızartma tencereleri teknolojinin gelişmesiyle yerini artık Fritözlere bıraktı. Bu sayede kızartma yapıldıktan sonra etrafa yayılan koku ve sıçrayan yağları temizlemek için gerekli olan bolca vaktinizden çalan temizliği de son verildi.
Belki de sırf bu temizlik sorunu yüzünden çoğu güzel tattan mahrum kalıyorduk.

Kızartma sevenlerin yüzünü güldüren Fritözler, uzun süredir hanemize ve yaşantımıza dahiller. (:

Bizlere sunulan, zaman zaman da kendini yenilemekten vazgeçmeyen bu kızartma şefleri yani nam-ı değer Fritözler hakkında bilmemiz gereken şeyleri gelin hep birlikte öğrenelim.

Sevdiğimiz gıdaları tüketmekten mutlu oluyor ve bunun sonucunu pekte düşünmüyoruz. ‘ Her şeyin fazlası zarar‘ lafını da kulak arkasına atıyoruz kabul edelim.
Fazla yağın insan vücudunun düşmanı olduğunu kabul etmek istemiyoruz, hepimizin isteği gibi hem kızartmalardan eksik kalmayalım hem de kendimize sağlıklı bir gelecek sunalım.

Evet eveeeeeet hayallerimiz gerçek oluyor; Yağsız Fritözler iş başında! (:

Sadece kızartma olarak değil birden fazla sağlıklı yemek lezzeti sunan fritözlerin başında sıcak hava fritözleri yer almaktadır. Bu ürün sayesinde hem bu lezzetlerden mahrum kalmamış hem de sağlığınızı riske atmamış oluyorsunuz.
Her şeyin başı sağlıktır, sağlığınız sizin en kıymetli varlığınızdır.

* Schafer Fit Fry Sıcak Hava Fritözü

Yok denilebilecek kadar az yağ kullanılan bu üründe dilediğiniz kızartma türünü denemeye hazır mısınız?

Özel sıcak hava teknolojisi sayesinde yemeklerinizin eşit bir şekilde pişmesini ve kızarmasını sağlar. Artık sabah kahvaltıları daha sağlıklı ve cıvıl cıvıl. (:

İçerisinde farklı farklı lezzetlere yer veren bu üründe kızartmaların yanı sıra beyaz et, kırmızı et, deniz mahsulleri ve birçok tatlı çeşidine de hoş geldin diyebilirsiniz.
O halde minimum yağ maksimum lezzet diyebilir miyiz? Evet evet yeni sloganımız bu olabilir. (:

Schafer Fit Fry Sıcak Hava Fritöz Özellikleri

Yağsız fritöz olarak da adlandırılan Schafer Fit Fry sıcak hava fritözü; yüksek Watt pişirme gücüne sahipken, yiyeceklerinizin lezzet değerini düşürmeden pişirme ve kızartma sağlar. Zaman ayarlama özelliği sayesinde yiyecekleri belirlediğiniz sürede size teslim etmekle beraber otomatik kapanma fonksiyonuna da sahiptir. Farklı kullanım rahatlığı sunan bu ürün iki renk seçeneği sayesinde sizleri mutlu etmekle kalmayacak sağlığınızı da kontrol altına alacaktır. 

Çıkartılıp bulaşık makinesinde yıkanılabilir haznesi sayesinde temizlik devrini de geride bırakmış olacaksınız. Mideniz mutlu, cebiniz hesaplı, mutfağınız temiz ki en önemlisi de gönlünüzün hoş olacağı yeni zamanlara hoş geldiniz diyelim. (:

İster yağlı ister yağsız, rahatça kullanabileceğiniz dekoratif şık tasarımıyla tezgâhlarınızın süsü haline gelecektir. Kullanıcı memnuniyetini kazanmış Schafer Fit Fry sıcak hava fritözü mutfağınızda yerini almak için hazır.

Sizler de sağlıklı yarınlara hazırsanız; Schafer Fit Fry sıcak hava fritözüne ve benzer birçok ürün yelpazesine kolay alışveriş imkanı sunan Hedef Avm şubelerinden veya Hedef Avm online web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle Kalın :)


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: fritöz,en kaliteli fritöz hangisi,fritöz ile neler yapılır,fritöz ne kadar,patates kızartma makinesi
Ocak 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR