Yaz Düğünleri – Yazar: Sevde Kır

yaz-dugunleri

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hem kıpır kıpır yapan bir enerji hem de yaz akşamlarının vazgeçilmesi düğünlere start verildi. Düğünden düğüne koşturanlar şurada dursun, yaz düğünleri sahiplerinin birçok seçenek arasında kararsız kaldığı bilinmezlikten sizi kurtarmaya geldik!
A’dan Z’ye bütün detayların en iyisini tamamlamaya çalışırken zevklerimiz ve bütçemiz uyumlu olsun isteriz.


Ehh.. Burada biraz tıkanabilirisniz ama çözümünüz bizde; Baylar-bayanlar, Hedef Avm imdadınıza yetişti bile!
Mobilyadan beyaz eşyaya, zücaciyeden elektroniğe, halısından tekstiline ve daha birçok ürün yelpazesi sizleri hem kendisine âşık edecek seçenekleriyle hem de bir o kadar rahatlatan taksit seçenekleriyle bütçenizi güldürecek.

Mobilya Seçimleri

İster pastel renkler olsun ister koyu, mobilya seçimleri yapılırken görünüşü kadar uzun ömürlülüğü ve kullanışlılığı da önemlidir ve sorgulanmalıdır. Üretimi sırasında kullanılan malzemelerin içeriği, kalitesi, alerji yapma durumu, evde küçük çocuk var ise ve yine evcil hayvan var ise temizliği daha kolay olan ürünler seçilmelidir.

Beyaz Eşya Seçimleri

Tamamının aynı renk olması gereken (ki aksi durumda sırıtabiliyor) beyaz eşya seçimleri, alışveriş sırasında sorgulanması gereken detayları vardır. Birkaç örnek verirsek; Ürünün dijital özellikleri, kullanım ömrü, kapasitesi, servis imkânı gibi faktörler muhakkak alışveriş sırasında teyit edilmeli ve uygunsa alınmalıdır.

Züccaciye Seçimleri

Bu ürün kategorisinin kendi içinde daha çok çeşidi vardır ve yine renk uyumunu yakalamanız gereken bir kategoridir. Yemek takımları, çatal bıçak, tencere ve bardak setleri derken daha birçok eklemelerle mutfağın neredeyse çoğu eksiği bu ürünlerden geçer. Almazsanız olmaz ama alırken de en titiz davranılan ve bazen de kullanmaya kıyılamayan ürünlerdir. (:

Halı Seçimleri

Halı, hem evi hem de mobilyayı gösterir. Olmazsa olmazdır ve yayıldığı anda mekânın havasını değiştirir. Her odaya ayrı halı seçimleri yapılır ve yine bu seçimlerde dikkat edilmesi gereken birkaç husus vardır. Öncelikle alerjiniz var ise mutlaka sorgulayarak ürünü alın, sık halı yıkayan veya yıkamaya veren biriyseniz renk atması veya halının dokusunda bozulmalar olabileceği için bu detayları mutlaka öğrenin.

Tekstil Seçimleri

Gece gündüz, yazlık kışlık, evimizde veya yazlığımızda kullandığımız tekstil ürünleri, rengârenk ve desenli ya da sade seçenekleriyle günlük yaşamımızda bize eşlik eder. Tekstil seçimleri yaparken de yine kullanılan malzeme ve renk atma durumu öğrenilmelidir.

Yaz düğünleri yapılırken bunca seçeneğin arasında boğulmanıza hiç gerek yok, Hedef Avm olarak hem bütçenizi hem de evinizi renklendirecek ürünlerle tüm şubelerimizde ve web sitemizde sizleri bekliyoruz. Evinize renk katarken bu güzel mutlulukta bizim de dokunuşumuz olsun isteriz. Elden taksit seçeneği ile daha da keyifli bir hazırlığa birlikte başlayalım..
Haydi şimdi Hedef’e.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: düğün paketleri, en uygun düğünler, beyaz eşya, mobilya, züccaciye
Temmuz 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR