YAZA HAZIR MIYIZ? - YAZAR: Elif Andaç

YAZA HAZIR MIYIZ? - YAZAR: Elif Andaç

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Yazın habercisi cemre düştü ve sıcaklık kendini hissettirirken yazın tatlı heyecanı hepimizi sarmaya başladı. (: Etrafı saran rengârenk renk cümbüşü içimizi ısıtırken yazın trend renklerini de bir bir belirlemiş oldu.
İşte bu noktada yaz mevsimini minimum masraflarla en güzel şekilde nasıl değerlendirilir sorusunu sizler için yanıtlandık bizler de. :)

İçimizi kıpır kıpır eden, umutlarımızı tekrardan yeşerten yaz mevsimi gelmişken enerjimizle boyayalım tüm çevremizi! Havayı saran çiçek kokuları, yemyeşil rengiyle ufkumuzu genişleten doğa manzaraları da eşlik etsin tüm ruhumuza. (:

Her mevsimin farklı güzellikleri olmasına rağmen bir başkadır ilkbahar ve yaz mevsimi.“ Baharın gelmesi yazın habercisidir” derler. Her birimiz sanki küllerimizden doğarcasına heyecanlanır yenileniriz.

Maksim Gorki’nin bir sözünü hatırlatmak isterim sizlere;

“Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor.
Çok üşüdüm..”
Ünlü yazarın sözünde de bahsettiği gibi bahar huzur verir. (:

Evet ama bütçemiz buna ne kadar elverişli? Ve daha önemlisi siz hazır mısınız yaza?

Gelelim bu güzel mevsimin en güzel şekilde tadını çıkarma kısmına!

Havaların ısınmasıyla sahil, bahçe, balkon ve piknik sezonları da açıldıııııı. Artık dört duvar arasına sıkışıp kalmayacağız. Misafirlerimizi, eşimizi dostumuzu ılık rüzgar eşliğinde bahçelerde, balkonlarda ağırlayacağız.. İster kendi evimizde ister yazlığımızda severek kullanacağımız salıncak ve balkon setleri sizleri bekliyor.

Salıncaklar üzerinde bol kahkahalar, çay setleri üzerinde koyu sohbetler gerçekleştireceksiniz. Ruhunuz dinlenirken samimiyetiniz güçlenecek. Fevkalade keyifli vakitlerin geçirileceği balkon/bahçe setleri şıklığı ile hem göz doldururken hem de alanı verimli kullanmanızı sağlayacak.

Hem her bütçeye uygun hem de konforuyla akıllarınıza kazınacak olan bahçe ve balkon setleri Hedef Alışveriş Merkez’lerinde sizleri bekliyor.

Deniz, kum, güneş üçlüsü kulağımıza değdiğinde aklımızda canlanır güneşin parlak yüzü.

Yaz mevsiminin olmazsa olmazı bisiklet turları da peşinde tabiiii.

Küçükten büyüğe herkesin kullanırken zevk aldığı bisikletler.

Keyifli anılar biriktirmek ve sağlıklı zamanlar geçirmek için aile boyu kullandığımız en güzel araç diyebiliriz.

Birbirinden kullanışlı, her yaş grubuna uygun kaliteli ve rengarek renkleriyle bisikletler tabi ki Hedef Avm’de.
Her müşterisine özel ilgiyle yaklaşan, ziyaretçilerini memnun etme gayreti olan Hedef Alışveriş Merkezleri bu yaz mevsiminde de yanınızda.

Birbirinden farklı modern ürünleriyle binlerce ürün yelpazesine sahip olan Hedef Avm sizlere yüksek kaliteli ürünleri cep sevindiren fiyatlarla sunmak üzere burada.

Sizler de bu yaz benim olmalı diyorsanız Hedef Avm web sitesini veya şubelerini ziyaret  etmeyi unutmayın.

Bu yaz sizin olmalı..
Sevgiyle kalın :)


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: yaz konsepti, salıncak, çay seti, balkon seti, alışveriş
Haziran 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR