YAZA HAZIRIZ AMA TATİLE HAZIR MIYIZ? – YAZAR: Öznur Subaşı

YAZA HAZIRIZ AMA TATİLE HAZIR MIYIZ? – YAZAR: Öznur Subaşı

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Karpuz kabuğu denize düştü, cıvıl cıvıl plajlar şenlendi ve beklenen o mükemmel güneş gülen yüzünü gösterdi. Kış boyu o soğuk havalarda hasretini duyduğumuz deniz – kum - güneş sezonu açıldı. Yaza hızla giriş yaparken güzelliklerine hazırız ama tatile hazır mıyız?

Ailemiz, arkadaşlarımız sevdiklerimiz ile muhteşem anılar biriktireceğimiz tatil dönemi artık başladı. Peki hayalini kurduğumuz o muhteşem tatil için bavullarınız hazır mı? Eğer siz de bir tatil hazırlığındaysanız ve tatil alışverişinizi yapıyorsanız bu ürünlere de göz atmayı ihmal etmeyin. Tatilinizi daha konforlu ve keyifli hale getirecek bu ürünlere valizinizde yer açın!

 Peki nedir bu ürünler gelin beraber inceleyelim. (:

 Güneş Gözlükleri

Kişisel aksesuarlarımızın bir parçası olan güneş gözlükleri, güneşe karşı gözleri koruyan en önemli ürünlerden biridir. Güneşten gelen UV ışınlarının şiddetli etkilerinden görüşünüzü koruyabilmelidir. Güneş gözlükleri gözleri, UV ışınlarının zararlı etkilerinden korumak için özel olarak üretilmiştir. Güneş gözlüklerinde kullanılan camlar, güneş ışınlarını engelleyecek şekilde üretilmiş ve tasarlanmıştır. Plastik ve cam mercekler bazen güneş ışınlarına karşı koruma sağlamak için başka malzemelerle kaplanmıştır.


Güneş gözlüğü seçerken daima yeterli ışığı engelleyen güneş gözlükleri tercih edilmelidir. Güneş ışınlarının yanlardan girmesini engelleyebilecekleri için her zaman daha büyük gözlükleri tercih edilmelidir. Gözlüğü sadece aksesuar olarak kullanmak isterseniz eğer yüz şeklinize göre size yakışan modelleri de tercih edebilirsiniz.

Yüzünüze ve göz sağlığınıza uygun güneş gözlüklerini mağazalarımızda uygun taksit seçenekleri ile bulabilirsiniz. (:

Plaj Havlusu

Bunun yanı sıra bavula eklememiz gereken bir diğer ürün ise plaj havlusudur. Eğer güneş, deniz, kum tatili planlıyorsanız ihtiyacınız olan en önemli şey plaj havlusu olacaktır. Şubelerimizde bulunan yumuşacık ve renk renk havlular size plajlarda konfor ve rahatlık sunacaktır. Yüksek kaliteli pamuktan üretilen, ekstra yumuşaklığı ve yüksek su çekme özelliğiyle kurulanmak istediğiniz her an teninizde hoş bir his bırakan plaj havluları ekstra yumuşaklığı ve su çekme özelliği ile kurulanmak istediğiniz her an teninizde hoş bir his bırakacaktır. Defalarca yıkandıktan sonra bile size ilk günkü yumuşaklığı sunacaktır.

Bunun yanı sıra listemizi oluştururken miniklerimizi de unutmadık. Sahilde denizden çıktıkları anda en az ciltleri kadar yumuşak bir havluyla kurulanmak miniklerin de hakkı. Siz de kapüşonlu çocuk bornozlarımızdan birini seçerek çocuklarınızın sahil keyfine neşe katabilirsiniz.

Hayvan figürleri arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Minicik tenleri her zaman en iyisini hak ediyor. Animasyon desenli bornoz modellerimiz şubelerimizde bulabilirsiniz.

Kişisel Bakım Ürünleri

Listemize devam edersek kişisel bakım ürünlerimizi atlamamak gerekir.

Tıraş makinesi

Epilasyon aleti

Saç kurutma makinesi

Saç düzleştirici veya saç maşası

Pratik veya buharlı portatif ütü

Tatil süresince en yakın yardımcılarımız olmaktadır.

Valiz

Ve tabi valiz demişken renk renk, küçük, orta ve büyük boyutlardaki valiz seçeneklerimizi de unutmamak gerekir. Tüm yükünüzü sırtlanmak için sizleri hazır bekleyen valizlerimizi uygun taksit seçenekleri ile şubelerimizde bulabilirsiniz.

Uzun ve yorucu geçen kış mevsiminin ardından muhteşem anılar biriktireceğiniz tatilinizde önce şubelerimize uğramayı unutmayın. (: En büyük yardımcılarınız ile sizleri bekliyor olacağız.

Şimdiden keyifli tatiller dileriz. (:

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: yaz tatili, alışveriş, tatil yerleri, tatil fiyatlari
Temmuz 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR