Yılbaşı Konsepti Fikirleri – Yazar: Öznur Subaşı

yilbasi-konsepti-fikirleri

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Aralık ayının gelmesi ile yeni yıl heyecanı tüm şehri kucaklamaya başladı. Kalabalık alanlar hareketlenmeye, meydanlar süslenmeye, yeşil, kırmızı ve beyaz renklerin hâkimiyetinde renk cümbüşü etrafı sarmaya başladı. Yeni başlangıçların ve umutların miladı olan yılbaşını evde geçirmek isteyenler ise çoktan planlarını yaptılar. Tüm şehir olarak biz yılbaşına hazırız ve heyecan ile 2023’ü selamlıyoruz, peki siz değerli takipçilerimiz, siz de hazır mısınız?

Yılbaşına ister sevdiklerinizle, ister eğlenceli bir ortamda dostlarınızla veya tek başınıza girecek olun, evinizi yılbaşına hazırlamak sizin için hem oldukça keyifli bir aktivite olacaktır hem de evinize canlılık ve kişisel bir dokunuş kazandıracaktır.

Yılbaşı ev dekorasyonu için ihtiyacınız olan hoş atmosferi birkaç düzenleme ve süsleme ile yakalamanız mümkündür. Gelin size fikir verecek yılbaşı ev dekorasyonu önerilerimize birlikte bakalım. (:

Yılbaşı Köşesi

Yılbaşı denilince akla gelenler arasında ilk sırada elbette yılbaşı ağaçları yer alıyor. Yılbaşı temasını yansıtması için ev dekorasyonunda en çok tercih edilen yılbaşı ağaçları genellikle çam ağaçları olsa da gelenekselliğin dışına çıkarak yılbaşı ağacı ve süslerine farklı bir dokunuş getirmek de mümkün.

Mesela bir berjer köşesi ideal bir fikirdir. Yılbaşı köşenize ekleyeceğiniz yeşil ya da kırmızı renk bir berjer ile muhteşem bir hediye köşesi hazırlayabilir, yılbaşı ağacınızı da ön plana çıkarabilirsiniz. Berjerin üzerine atacağınız bir battaniye ile dekorunuzu da canlandırabilirsiniz veya mağazalarımızdan seçeceğiniz kırmızı ve yeşil tonlarında bir koltuk takımı ile evinize renk katabilirsiniz. Koltuk takımlarında uygun kırlent renklerini ve desenlerini sizin tarzınıza özel belirleyip evinizi bir masala dönüştürebilirsiniz. (: Üstelik bunları cebinizi yormadan uygun taksit seçenekleri ile tüm mağazalarımız ve Web sitemizden gerçekleştirebilirsiniz. O mükemmel gecede misafirlerinizi takımlarınız ile ışıltılı bir şekilde ağırlayabilmeniz adına siz değerli müşterilerimizi şubelerimizin mobilya showroomlarında bekliyor olacağız.

Masa Düzeni

Sıcacık mobilyalar ve ağacımız ile dekora ettiğimiz salonumuza uygun bir yemek masası ve sandalyeler ile muhteşem bir sofra hazırlamaya ne dersiniz? Web sitemizde kolaylıkla bulabileceğiniz tarzınıza uygun, dilerseniz retro, avangart, modern salon masa takımlarına göz atmanızı tavsiye ederiz. Masa takımınıza uygun kırmızı ya da yeşil tonlarında sereceğiniz bir yemek örtüsü ve konsepte uygun kullanabileceğiniz muhteşem bir yemek takımı ile enfes sunumlarınızı o gecede tüm dostlarınıza sergileyebilirsiniz. Mağazalarımızda bulabileceğiniz birbirinden seçenekli markaların porselen yemek takımları, bardak takımları, çatal kaşık bıçak setleri sofranızı canlandıracak ve gecenizi güzelleştirecek, misafirleriniz daha değerli hissettirecektir. Masaya ekleyeceğiniz kozalak, minik noel dekorasyonları, kar püskürtücüsü konseptinizin tamamlayıcı parçaları olacaktır.

Halı Şıklığı

Tabi ki post halılar olmazsa olmazımızdır. Renk renk, yumuşacık, içimizi ısıtan post halılar, evin dekoruna tam uyum sağlayacak ve canlandıracaktır. Kaymaz tabanı sayesinde güvenle her alanda kullanabilir, yıkanma özelliği sayesinde tedirgin olmadan ilk günkü kadar yumuşacık kullanabilirsiniz.

Her özel günde olduğu gibi yılbaşında da sevdiklerimizi mutlu etmek, onlara karşı hissettiğimiz güzel duyguları aktarmaktan geçiyor.

Hediye Zamanı

Sevdikleriniz için hediyelerimiz de unutmadık. (:
Sıcacık çay sevenler için çay makinelerimiz, kahveci dostlarımız için kahve makinelerimiz, bakımına önem verenler için kişisel bakım aletlerimiz, aksesuar severler için kol saatleri, çantalar ve gözlük modellerimiz, ev yaşam düşkünü dostlarımız için ise renk renk nevresim takımları, battaniyeler ve aksesuarlarımız ile kalplere küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. (:
Bu ürünleri ve daha fazlasına şubelerimiz ve Web sitemizde bulabilirsiniz.

Geçmiş yılın yorgunluğunu üstümüzden atacağımız, kahkahaların birbirine karışacağı ama en önemlisi sevdiğimiz herkesin mutlu olacağı bir yılbaşı olması ve tüm dileklerinizi gerçekleştirmesi dileği ile mutlu yıllar dileriz şimdiden herkese. (:

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: yılbaşı fikirleri, yılbaşı, yılbaşı konsepti
Aralık 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR