Korkmaz A341-04 Çaykolik SemaverSemaver
Korkmaz A341-04 Çaykolik SemaverSemaver

Korkmaz A341-04 Çaykolik Semaver (0796440235H1)

Marka : KORKMAZ
Fiyat : ₺4.399,00(KDV Dahil)
₺488,78 'den başlayan taksitlerle

Korkmaz A341-04 Çaykolik Semaver Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

Korkmaz A341-04 Çaykolik Semaver


 

Ürün Özellikleri

  • Renk: Siyah
  • 2000 Watt
  • Üst demlik 1.1 lt.
  • 3.0 lt. sıcak su kapasitesi.
  • Otomatik Semaver, sıcak tutma ve kaynatma.
  • 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik
  • Ergonomik güvenli kullanım.
  • Suyun sıcaklığını otomatik olarak algılayıp, kaynatma veya sıcak tutma konumuna geçer.
  • Otomatik koruma ile su kalmadığında enerjiyi otomatik olarak keser.

Korkmaz Çaykolik A 341-04 modeli, kaliteli özellikleriyle dikkatleri üzerine toplar. Cihazda bulunan detaylar hem kullanım hem de görünüm açısından üstün kaliteyi yansıtır. Çay demlerken işinizi kolaylaştıran ve zamandan tasarruf ettiren bir mutfak aletidir. Elektronik alet olarak da bilinen bu ürün, çayseverlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Çayın lezzetli bir şekilde demlenmesine yardımcı olup dilediğiniz zaman doya doya içebilme imkanı sunar. Elektrikli ev aletleri arasında bulunan ürünü siz de tercih edebilirsiniz. Böylece cihazın etkili kullanım özelliklerinden de faydalanabilirsiniz.

Mutfağın Vazgeçilmezi Korkmaz Çaykolik

  • Korkmaz A 341-04 çaykolik siyah renkteki tasarımı ile öne çıkar. 3.0 litre su haznesine sahip yapısı ile sadece çay demlemek için değil, aynı zamanda sıcak suya ihtiyaç duyduğunuz anlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunun yanında ürün, semaver şeklindeki görünümüyle de çokça beğenilir. Korkmaz A 341-04 Çaykolik modelinin, çalışıp çalışmadığını anlayabileceğiniz kırmızı ve yeşil olmak üzere iki farklı renkte yanan düğmeleri de bulunur. Kullanım anında kolaylık sunmayı amaçlayan ürün, tutma yerinin alt kısmında bulunan çubuğun yukarı ve aşağı doğru hareket ettirilmesi ile açılıp kapatılabilir. Böylece ürün, pratik kullanım avantajı sunar. Buna ek olarak üst taraftaki düğmeye basarak suyun kaynaması ya da çayın demlenmesini de sağlayabilirsiniz.

Üstün Özellikleri ile Korkmaz Çaykolik

  • Korkmaz A 341-04 Çaykolik siyah en ucuz fiyat bilgisiyle de karşınıza çıkabilir. Ayrıca ürünün ön tarafında sıcak suyu rahatlıkla kullanabileceğiniz bir de musluk şeklindeki kısım bulunur. Bu kısım sayesinde modelin alt tarafındaki su haznesini yerinden oynatmadan çay bardaklarını kolayca doldurabilirsiniz. Üst demliği 1.1 litrelik hazne kapasitesine sahip olan ürün, 2000 Watt kapasite ile çalışır. Cihaz, sıcak tutma özelliği ile pek çok kişinin beğenisini kazanır. Korkmaz Çaykolik, kaynatma ve otomatik semaver şeklindeki özellikleri ile de sıkça tercih edilen bir üründür. Böylelikle Korkmaz A 341-04 çaykolik siyah özelliklerinden yararlanarak ürünü dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatı ile Korkmaz Çaykolik

  • Korkmaz A 341-04 çaykolik siyah fiyat bilgisi; ürünün sahip olduğu tasarıma, üretiminde kullanılan materyallere ve kalitesine bakılarak her bütçeye hitap edecek şekilde ayarlanır. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde sağlık açısından herhangi bir zarar teşkil etmeden ürünü mutfağınızda bulundurabilirsiniz. Doya doya kullanabileceğiniz bu elektronik makine ile keyifli bir beş çayı geçirilebilirsiniz. Ergonomik tutma sapları sayesinde cihazı güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Cihaz, suyun sıcaklığını otomatik bir şekilde algılayıp kaynatma ya da sıcak tutma ayarına geçebilir. Ürünün içerdiği otomatik koruma özelliği sayesinde haznenin içinde su olmadığını algıladığı an enerji kullanımını keser. Hepsiburada üzerinden Korkmaz A 341-04 çaykolik siyah satın alarak cihazın sahip olduğu özelliklerden yararlanabilirsiniz. Kaliteli malzeme yapısıyla beğeni kazanan bu ürünü, uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Korkmaz Çaykolik Ne İşe Yarar?

  • Birden fazla kullanıcının ilk seçimi olan Korkmaz Çaykolik elektronik mutfak aleti, mutfakta size pratiklik kazandırır. Çay demlemenin yanında sıcak suya ihtiyaç duyduğunuz her an yemek yaparken de bu üründen faydalanabilirsiniz.

Korkmaz Çaykolik Kullanışlı mıdır?

  • Kalitesinden ve kullanışlılığından ödün vermeyen Çaykolik modeli sizin için rahatlık sunar. Ergonomik sap tasarımı ve semaver şeklindeki kullanımı ile işinizi kolaylaştırabilir. Ürün, pratik kullanım detaylarına sahip tasarım özellikleri taşır.

Korkmaz Çaykolik Uzun Ömürlü müdür?

  • Korkmaz Çaykolik elektrikli makine modeli uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Mutfaktaki işinizi pratikleştiren ve zamandan tasarruf ettiren bu üründen kendiniz ve sevdikleriniz için fayda sağlayabilirsiniz.
Ürün detay paylaş
Etiketler
a34104, 34104, caykolık,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR