Othello Fıbra Comfort Ped 190X200+5 Yatak PediAlez
Othello Fıbra Comfort Ped 190X200+5 Yatak PediAlez

Othello Fıbra Comfort Ped 190X200+5 Yatak Pedi (030105443)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

FIBRA YATAK PEDİ
DOĞAL PAMUK KUMAŞIN TEMASI ve BONCUK ELYAFIN KONFORU
Yatak pedleri – topperlar dünyada uzun yıllardan beri yatak odalarının vazgeçilmez bir üyesi olarak yer bulmaktadır. Yatağınızın kalitesi ve özellikleri ne olursa olsun üzerine koyacağınız doğal pamuk kumaş kaplı içi yaylanmaya dayanıklı boncuk elyaf ile dolgulu bir topper size hayal bile edemeyeceğiniz bir uyku kalitesi ve konfor katacaktır.
Fibra yatak pedi mevcut yatağınıza serildiğinde yatağınızın yumuşaklığını ve bedeninizi destekleme oranını arttıran özel bir üründür. İçerisinde 1.170 gr/m² %100 HCS virgin boncuk elyaf bulunmaktadır. Özel üfleme tekniği ile dolum yapıldığı için her noktası eşit kabarıklıkta ve havalıdır. Kenarları çapraz lastikler ile yatağınıza sabitlenir. Fibra yatak pedi hem yatağınızın temiz kalmasını sağlar hem de eğer yatağınız eski ise yatağınızda oluşan akar, bakteri gibi zararlı organizmalardan sizi korur. 90x200+5 cm’den 200x200+5 cm arası 9 farklı ölçüsü bulunmaktadır.
YIKAMA TALİMATI : Sadece kuru temizleme önerilir.
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR