Philips BRE 700/05 Epilasyon AletiEpilasyon Aleti
Philips BRE 700/05 Epilasyon AletiEpilasyon Aleti
Philips BRE 700/05 Epilasyon AletiEpilasyon Aleti

Philips BRE 700/05 Epilasyon Aleti (4130900822252)

Marka : PHILIPS
Fiyat : ₺2.519,00(KDV Dahil)
₺279,89 'den başlayan taksitlerle

Philips BRE 700/05 Epilasyon Aleti Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

Philips BRE 700/05 Epilasyon Aleti


Philips bünyesinde yer alan üstün teknolojik cihazların müşteri memnuniyeti kazandığını görmekteyiz. Her alanda en iyilerini kullanıcılara sunan marka Philips BRE700/05 Epilatör8000 serisine ait olan ürünle piyasada yer almaktadır.

8000 serisine ait olan epilasyon cihazı 10 dakika gibi kısa bir sürede alt bacakların pürüzsüz olmasını sağlamaktadır. Ekstra aksesuarların bulunması ve sağladığı avantajlarla güçlü epilasyon deneyimi sunarak cilde karşı son derece hassas bir uygulama gerçekleştirir.

Bacak ve tüm vücuda uygun olan epilasyon cihazı interaktif bir görünümün yanı sıra son derece kolay kullanım olanağı sunar. Birçok farklı önemli detayın bir arada yer aldığı epilatör cihazı kullanıcı beklentilerini en üst seviyede karşılamaya yeterli olur.

Philips BRE700/05 Epilatör Önemli Detaylar

Philips epilatör cihazı son teknoloji kullanılarak üretilen bir epilasyon uygulaması sağlar. Ergonomik bir şeklinin bulunmasının yanı sıra S şekilli olan gövde tasarımı sayesinde maksimum kontrol olanağı sunar. Doğal ve hassas olan hareketlerin sağlanmasıyla tüm vücudun kolay bir şekilde pürüzsüz hale gelmesine son derece yardımcıdır.

Suda ve kuru bir şekilde kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Kaymayı önleyen bir tasarıma sahip olmasından duşta oldukça rahat kullanılırken kablosuz oluşu nedeniyle her alanda güvenle epilasyon deneyimi yaşayabilirsiniz.

Philips BRE700/05 Epilatör benzersiz bir ışık gücüne sahiptir. Etrafa sağladığı ışık sayesinde de en ince tüylerin bile görülmesine neden olur ve istenmeyen tüylerin alınmasıyla pürüzsüzlük hissini yaşatır.

Güçlü bir epilasyon cihazı olması dakika içerisinde 70.000’den fazla hareket sağlaması ve cımbız sayılarının fazla olmasına bağlıdır. Bu sayede kısa sürede tüm vücuda nüfuz edebilmekte, zamandan tasarruf sağlamaktadır.

Epilasyon uygulamalarının acısız bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan optimum temas başlığı bulunur. Bu başlık cildin uygulama esnasında gerilmesini sağlar ve herhangi bir acı hissi oluşmadan konforlu bir şekilde epilasyon uygulaması mümkün olur.

Koltuk altı, bikini ve yüz bölgelerinde rahatlıkla kullanılabilen bir yapısı bulunur. Hassas bölge başlığını kullanarak herhangi bir rahatsızlık hissetmeden 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

Philips BRE700/05 Epilatör Teknik ve Genel Özellikleri

  • Epilatör cihazı 3 başlıklı olup fonksiyon seviyeleri 2’dir.
  • Islak ve kuru kullanım
  • 32 cımbız sayısı
  • 2 saat şarj süresi
  • Işık özelliği
  • Philips tarafından 2 yıl garantili
  • Kablosuz kullanım
  • Temizleme fırçası, hassas bölge başlığı ve optimum temas başlığı
  • Hızlı şarj olma özelliği
  • Seramik diskler
  • Ekstra geniş epilatör başlığı

Philips BRE700/05 Epilatör Kullanım Avantajları

Epilasyon deneyimi yaşamanın en güzel hali olan Philips BRE700/05 Epilatör ıslak ve kuru kullanıma uygun olmasından son derece kullanım konforu sunar. 
Bacak, koltuk altı, hassas bölgelerde kullanıma uygun başlıkları mevcuttur.

Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR