Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı ÜtüKazanlı Ütüler
Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı ÜtüKazanlı Ütüler
Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı ÜtüKazanlı Ütüler
Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı ÜtüKazanlı Ütüler
Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı ÜtüKazanlı Ütüler
Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı ÜtüKazanlı Ütüler

Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı Ütü (4130900720893)

Marka : PHILIPS
Fiyat : ₺0,00(KDV Dahil)

Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı Ütü Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

Philips GC 9330/20 Buhar Kazanlı Ütü


Giyilen kıyafetlerin düzgün ve tertipli bir şekilde kişinin üzerinde durması önemlidir. Giysiler üzerindeki kırışıklıkların giderilmesinde öne çıkan Philips GC9330/20 buhar kazanlı ütü, ütüleme işlemini yapmanızı sağlayan iddialı bir ürünüdür. Bu cihaz sayesinde siz de hızlı ve pratik bir şekilde kırışıksız kıyafetlerin keyfini çıkarırsınız. Kumaşların üzerinde yağ gibi kayan tabanı ile her türlü kırışıklığı açar. Philips GC9330 buhar kazanlı ütüyü yön fark etmeksizin, yatay ve dikey duran kıyafetleri ütülemek için kullanabilirsiniz.

Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü ile İpek Gibi Kıyafetler
Philips GC9330 buhar kazanlı ütü üstün düzleştirme teknolojisine sahiptir. Çok kısa sürede inatçı kırışıklıklardan kurtulmanıza olanak verir. 2 dakika gibi kısa bir sürede ısınan ütünün OptimalTEMP teknolojisi vardır. Bu teknoloji sayesinde cihaz kendi sıcaklığını ayarlar ve sıfır yanık garantisi ile kıyafetlerinizi ütüler. Bu teknoloji aynı zamanda ütüyü, ütü masası üzerinde bırakmanıza olanak sağlayıp sizi ekstra zahmetten kurtarır. Hafif bir ütü olması sebebi ile de ütülerken bilekleriniz ağrımaz ve çok efor harcamazsınız. Tüm ütülenebilir kumaşlar üzerinde kullanılabilecek ürünün güvenli taşıma kilidi de vardır. Ekonomik modu ve otomatik kapanma özelliği olan Philips GC9330 model ütü ile giyerken huzur veren ipek gibi kıyafetler elde edebilirsiniz.

Kırışıklıkların Düşmanı Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü Avantajları Philips GC9330/20 tabanı T-ionic Glide tabandır. Philips’in bu üstün kalite tabanı üstün kayma performansı ile hızlı ve zahmetsiz ütüleme sağlar. Çizilmelere karşı dayanıklı titanyum oksit katmanlı paslanmaz çelik taban kumaşın üzerinde kolaylıkla kayar. Taban şekli ve buhar üfleme delikleri maksimum ütüleme performansı sağlamak için tasarlanır. Yapışma, çekme yapmayan ve kıyafetlerde yanık izi bırakmayan bu tabana sahip Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü yorum ve değerlendirmelerine bakıldığında beğeni topladığı görülür. Buhar kazanından 1 kilodan daha hafif olan ütüyü alıp çeşitli kumaş ve kıyafetlerin üzerinde kaydırarak kolay ama etkili bir ütüleme elde edersiniz. Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü Özellikleri
GC9330 buhar kazanlı ütü pratiklik ve kalite odaklı pek çok özelliğe sahiptir. Bu özelliklerden başlıcaları şunlardır:

Ütü ağırlığı sadece 0.8 kg. olan bu ürün gayet hafif bir yapıdadır.
İki dakika gibi kısa bir sürede ısınan ütünün elektrik kablosu uzunluğu 1.8 m, hortum uzunluğu ise 1.7 m.dir
2,5 L su haznesi kapasitesine sahip buhar kazanı olan ürünün kireç temizleme özelliği vardır.
Maksimum 7 bar basınçlı ütü 2100 Watt güce sahiptir.
T-ionic Glide tabana sahiptir. Paslanmaz çelikten oluşan tabanı kumaş üzerinde kayarak rahat ve etkili bir ütüleme sağlar.
Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü satın almayı arzu ederseniz Hepsiburada aracılığı ile gerçekleştirebilir ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü ile Hangi Kumaşlar Ütülenebilir?
Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü en ucuz nereden alınır diye merak ederseniz ürünün hangi kumaşları ütülediğini bilmek isteyebilirsiniz. Ürün ipek kumaşlardan kotlara, pamuklu kumaşlardan ketene kadar pek çok kumaşı yanık izi olmaksızın ütüler.

Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü Kullanımı Rahat mıdır?
Philips GC9330 ütü kullanım rahatlığı sağlayan pek çok özellikle donatılmıştır. Hafif olması, otomatik kapanma özelliğinin olması, tabanının T-ionic Glide olması bu özelliklerden sadece bazılarıdır. Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü fiyatı bu özelliklere göre belirlenir.

Philips GC9330 Buhar Kazanlı Ütü Çok Elektrik Harcar Mı?
Philips GC9330 ütü 2100 Watt olmasına karşın kullanılmadığında otomatik kapanma özelliğine sahip ECO modu ile enerji tasarruflu ve çevre dostu bir üründür.

Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR