Stilevs Tosthane Granit Tost Makinesi - KırmızıTost Makineleri
Stilevs Tosthane Granit Tost Makinesi - KırmızıTost Makineleri
Stilevs Tosthane Granit Tost Makinesi - KırmızıTost Makineleri
Stilevs Tosthane Granit Tost Makinesi - KırmızıTost Makineleri

Stilevs Tosthane Granit Tost Makinesi - Kırmızı (8681344231019)

Marka : STİLEVS
Fiyat : ₺3.749,00(KDV Dahil)
₺416,56 'den başlayan taksitlerle

Stilevs Tosthane Granit Tost Makinesi - Kırmızı Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanıyla ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

Stilevs Tosthane Granit Tost Makinesi - Kırmızı


Stilevs Tosthane Izgaralı Tost Makinesi canlı renkleri ile mutfağınıza renk katarken pratik akşam yemekleri ve keyifli sabah kahvaltıları hazırlamanıza yardımcı oluyor. Mutfaklarda az yer kaplayarak büyük işler başarabilen tost makinesi açılabilir gövdesi sayesinde ızgara olarak da kullanılabiliyor. Stilevs Tosthane, her öğün için sağlıklı ve hızlı alternatifler oluşturmanızı sağlarken uzun yıllar mutfağınızın başköşesinden eksik etmek istemeyeceğiniz bir ürün olarak ön plana çıkıyor.

Tosthane’nin Dikkate Değer Özellikleri

Stilevs tosthane ızgaralı tost makinesi 180 derece açılabilme özelliği sayesinde kolaylıkla ideal bir ızgaraya dönüşür.
Quick Grill teknolojisi ile her bölgeye eşit ısı sağlar, bu sayede tost ve ızgaralarınızın tüm yüzeylerini zahmetsiz bir şekilde aynı oranda pişirebilir, mükemmel kıvamda lezzetler yaratabilirsiniz.
Kilitleme mandalı sayesinde dik konumda durabilme özelliği tost makinenizi yerden tasarruf ederek en dar alanlarda bile muhafaza edebilmenizi sağlar. Kilitleme mandalları ile aynı zamanda yükseklik ayarı yapabilir ve güç uygulamanıza gerek kalmadan istediğiniz incelikte tostlar hazırlayabilirsiniz.
Plaka yüzeyleri kolaylıkla çıkartılarak temizlenmeye uygundur.
Granit görünümlü yapışmaz PTFE plakalar uzun yıllar aşınmadan sağlıklı pişirimler yapmanızı sağlar ve tek seferde 6 adete kadar tost yapabilme kapasitesine sahiptir.
Izgara kullanımında daha sağlıklı bir pişirme deneyimi için tasarlanan yağ kanalı, taşma ve sızmayı önleyerek aynı zamanda temiz bir kullanım sağlar.
Teknik Özellikler

Güç: 1800 W

Izgara Özelliği: Var

Plaka Kullanımı: Tek Taraflı

Güç İkaz Işığı / Kilitleme mandalı: Var / Var

Yüzey Kapasitesi: 6 Dilim Tost

Stilevs: Yaşamı Kolaylaştıran Marka

Türkiye’nin genç markalarından Stilevs yenilikçi bir teknoloji ile modern tasarımlar geliştiriyor ve ürünlerinin fonksiyonelliği ile de dikkat çekiyor. Yaşamı kolaylaştıran ürünler ile kullanıcıların beğenisini kazanan Stilevs sevilen marka olma yolunda hızla ilerliyor.


Stilevs Tosthane Granit Tost Makinesi Siyah

- 1800W - Qick Grill teknolojisi ile her bölgeyi eşit kızartma - Çıkarılabilir yapışmaz granit plakalar - 6 adet tost yapabilme - 180° açılabilir (Izgara için ideal) - Dik konumda durma imkanı sayesinde az yer kaplar
-Çıkartılabilir Plaka Var
-Güç (W) 1800
-Güç İkaz Işığı Var
-Izgara Özelliği Var
-Kilitleme Mandalı Var
-Plaka Kullanımı Tek Taraflı
-Plaka Yüzeyi Granit
-Renk Kırmızı
-Yağ Toplama Haznesi Yok
-Yükseklik Ayarı Var

Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR