TCL 30 Plus 128 GB Cep TelefonuCep Telefonu
TCL 30 Plus 128 GB Cep TelefonuCep Telefonu
TCL 30 Plus 128 GB Cep TelefonuCep Telefonu
TCL 30 Plus 128 GB Cep TelefonuCep Telefonu
TCL 30 Plus 128 GB Cep TelefonuCep Telefonu
TCL 30 Plus 128 GB Cep TelefonuCep Telefonu

TCL 30 Plus 128 GB Cep Telefonu (4130901190312)

Marka : TCL
Fiyat : ₺11.390,00(KDV Dahil)
₺1.265,56 'den başlayan taksitlerle

TCL 30 Plus 128 GB Cep Telefonu Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

TCL 30 Plus 128 GB Cep Telefonu


TCL 30 Plus, sadeliğiyle zarif bir telefon arayan kişilerin ilgisini çeker. Plastik arka kapak, mat bir yüzeye sahip olduğu için elde rahat bir şekilde tutulabilir. Bununla beraber ekran boyutuyla büyük bir telefon kullanmak isteyen kişilere hitap eden model, bütçenizi zorlamadan ortalamanın üzerinde bir kaliteye ulaşmanızı mümkün hale getirir. Ekran özellikleri, işlemcisi, Octa Core çekirdek yapısı ve piliyle verimli bir performans ortaya çıkarır. Ayrıca çift SIM kart desteği sayesinde iki farklı hattın verilerini tek bir cihazda birleştirmenize olanak tanır. Böylece telefonu hem kişisel amaçlarla hem de iş görüşmeleri için kullanabilir, günlük hayatınıza pratiklik kazandırabilirsiniz.

TCL 30 Plus Faydaları
Yüksek çözünürlüklü geniş ekranıyla görsel olarak kullanıcılarının beklentilerini karşılar.
Büyük ekranlı olmasına rağmen hafifliği sayesinde hantal bir yapıya bürünmez.
Hafıza kartı desteği sayesinde depolama alanı genişletilebilir.
Yüz tanıma sisteminin yanı sıra parmak izi sensörü içerdiğinden güvenlik önlemleri almak isteyen kişiler için iyi bir seçenek haline gelir.
USB Type-C bağlantısı, cihazın yeni nesil teknolojilerle entegre olmasını sağlar.
TCL 30 Plus Öne Çıkan Teknik Özellikleri
Depolama Alanı: 128 GB
Batarya Kapasitesi: 5010 mAh
Ekran Boyutu: 6.7 inç
Ekran Teknolojisi: AMOLED
Arka Kameralar: 50 MP + 2 MP + 2 MP - Ön Kamera: 13 MP
Donanımıyla Öne Çıkan TCL 30 Plus
Kasasının altında 8 çekirdekli MediaTek Helio G37 bulunan TCL 30 Plus, performans konusunda ortalamanın üzerinde kalmayı başarır. 4 tanesi 2.3 GHz ve 4 tanesi 1.8 GHz hızında olan çekirdekler, 64 bit mimarisiyle verimli sonuçlar elde edilmesini sağlar. Ayrıca 680 MHz frekansa sahip olan GPU, grafik oluşturma konusunda iyi bir performans ortaya çıkarır. PowerVR GE8320 grafik işlemcisi oyun oynarken farkını hissettirir. Dahili bellek hafızası 4 GB olan model, belleğinde yüksek oranda veri tutabildiği için telefonun akıcı bir şekilde kullanılmasını sağlar. Ayrıca programlar arasında hızlı bir şekilde geçiş yaparak çoklu işlemleri pratik bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. TCL 30 Plus 128 GB 4 GB RAM (TCL Türkiye Garantili) dahili hafıza ile beraber kart desteği sunduğu için alan problemi yaşayan kişilerce tercih edilir. 1 TB’a kadar yükseltilebilen telefon, dilediğiniz uygulamayı depolama sıkıntısı yaşamadan indirmenizi mümkün kılar.

TCL 30 Plus 128 GB 4 GB RAM (TCL Türkiye Garantili) pil gücüyle de kullanıcılarının beğenisini kazanır. Batarya kapasitesi 5010 mAh olan model, günlük hayatta uzun süreli bir pil ömrü sağladığı için kullanıcılarına pratiklik kazandırır. USB Type-C girişi aracılığıyla şarj olduğu için yeni nesil teknolojilerle entegre bir cihaz haline gelir. Ayrıca USB Type-C, yüksek aktarım hızları sunduğu için telefonunuzdaki dosyaları bilgisayar gibi harici ortamlara aktarırken işlemleri daha kısa süre içinde gerçekleştirmenizi sağlar. Ek olarak 18W hızlı şarj desteğine sahip olan model, bataryasını hızlı bir biçimde oldurduğu için kullanıcılarının günlük hayatını kolaylaştırır. Pusula, ortam ışığı sensörü, ivmeölçer ve yakınlık sensörü sayesinde daha işlevsel bir cihaz haline gelen TCL 30 Plus, uygun fiyatlı cihazlar içinde dikkatleri üzerinde toplar. Bütçenizi zorlamadan kalite standartlarını karşılayan bir akıllı telefona sahip olmak istiyorsanız TCL 30 Plus modeline göz atmaya başlayabilirsiniz.

TCL 30 Plus Başarılı Kamera Sistemi
TCL 30 Plus 128 GB 4 GB RAM (TCL Türkiye Garantili) kamera sistemiyle orta segment bir akıllı telefondan beklenen sonuçların elde edilmesini sağlar. Hafif bir kamera çıkıntısına sahip olan model, lenslerin farklı yerleşimiyle de dikkatleri üzerinde toplar. Ana kamera çıkıntının üst tarafında tek başına konumlandırılırken ikinci ve üçüncü lens altına yerleştirilir. İkinci ve üçüncü kameranın yanında ise ana kamerayla aynı hizada kalan flaşlar yer alır. 50 MP çözünürlüklü ana kamerayı yapay zeka ile destekleyen TCL 30 Plus, fotoğraf kalitesini sürekli olarak iyileştirir. Yapay zeka sahne algılama özelliği çekim yaptığınız koşulları algılayarak beyaz ışık, gölgelendirme ya da vurgu gibi ayarlamaları otomatik olarak gerçekleştirir. Böylece daha profesyonel fotoğraflar ortaya çıkmasını sağlar. 74.4 ºC’lik açıya sahip olan ana kamera, görüntüleri ekrana sıkıştırmadan rahat bir şekilde yakalamanıza olanak tanır. Ayrıca F/1.85 diyafram açıklığı sayesinde ortamdaki ışıkları başarılı bir şekilde yakalayarak fotoğraflardaki karanlık noktaları azaltır. 1080p Full HD çözünürlüğünde ve 30 fps değerinde video çekebildiği için video çekmekten hoşlanan kişilere de hitap eder.

2 MP çözünürlüklü olan ikinci lensin işlevi ise makro çekimler yapmaktır. 88.8 ºC’lik açıya sahip olan ikinci kamera, yakın plan çekimleri yaparken nesneleri kadraja rahat bir şekilde sığdırmanızı mümkün hale getirir. 2 MP çözünürlüğündeki üçüncü kamera ise Bokeh efekti yapmanıza yardımcı olur. 85 ºC’lik açısı ve F/2.4 diyafram açıklığıyla istenilen sonuçların elde edilmesini sağlar. 13 MP çözünürlüklü ön kamera da ön kamera gibi 1080p çözünürlüğünde video çekimi yapar. Ayrıca panorama selfie özelliğine sahip olduğu için geniş kadrajlar elde edilmesini sağlar. F/2.2 diyafram açıklığına sahip olan ön kamera, özellikle gün ışığında başarılı fotoğraflar çekilmesine olanak tanır. Kamera söz konusu olduğunda yapay zeka desteğiyle lenslerinin performansını iyileştiren TCL 30 Plus, fotoğraf ve video çekmeyi seven kişiler için iyi bir seçim olur. Bütçenizi zorlamadan kaliteli kameralara ulaşmak istiyorsanız TCL 30 Plus modelini inceleyebilirsiniz.

Büyük Ekrana Sahip Şık TCL 30 Plus

TCL 30 Plus 128 GB 4 GB RAM (TCL Türkiye Garantili) tasarım ve ekran özellikleri sayesinde kullanıcılarının beğenisini kazanır. Ekran boyutu 6.7 inç olan model, AMOLED panel içermesiyle öne çıkar. AMOLED panel sayesinde TCL 30 Plus modeli daha fazla renk üretir. Böylece görüntüleri gerçeğe yakın bir şekilde yansıtır. Ayrıca ekran teknolojisi cihazın daha hafif bir yapıya bürünmesini sağlar. Bununla beraber 900 nit parlaklık seviyesine çıkabilen TCL 30 Plus, ışığın yoğun olduğu ortamlarda yansımaları başarılı bir şekilde ortadan kaldırır. DCI-P3 renk uzayı ve yüksek parlaklık seviyesi sayesinde kullanıcılarına ayrı bir deneyim sunar. Ek olarak 1080x2400 FHD+ çözünürlüğü ve 395 PPI piksel yoğunluğuyla detayları ortaya çıkararak keskin görüntüler elde edilmesini sağlar. Böylece fotoğraf düzenlerken ya da video izlerken ayrıntıları daha rahat bir şekilde görmenize yardımcı olur.

Büyük ekranına rağmen TCL 30 Plus modeli boyutlarıyla da kullanıcılarının günlük hayatını kolaylaştırır. Eni 75.24 mm, boyu 164.54 mm ve kalınlığı 7.74 mm olan cihaz, 184 gram ağırlığında olduğu için elde hantal bir yapıya bürünmez. AMOLED ekran sayesinde hem hafifletilen hem de görsel olarak üst seviyeye taşınan TCL 30 Plus, kullanıcılarının birçok ihtiyacına yanıt verir. Ayrıca parmak izi sensörü cihazın yan tarafında açma/kapama tuşuna entegre olduğu için telefonda fazladan alan kaplamaz. Böylece cihazın daha zarif bir görünüm kazanmasını sağlar. Hem ahizenin yanında hem de alt tarafında hoparlör bulunan TCL 30 Plus, ses konusunda da başarılı sonuçlar ortaya çıkarır. Başarılı bir şekilde yerleştirilen hoparlörler, stereo ses deneyimi elde edilmesini sağlar. Minimalist tasarımı ve başarılı ekran teknolojisiyle öne çıkan TCL 30 Plus, bütçe dostu cihazlar arasında sunduğu özelliklerle dikkat çeker.

Marka Hakkında
Televizyon, Bluetooth kulaklık ve akıllı saatler üreten TCL, Çin’in önemli teknoloji üreticileri arasında bulunur. Teknoloji konusunda tecrübe sahibi olan marka, uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı başarır.

Kullanım Önerileri
Günlük hayatta çok fazla fotoğraf ve video çekiyorsanız telefonu hafıza kartıyla beraber kullanmanız önerilir. Fotoğraf ve videolar cihaz içinde çok fazla yer tutacağı için hafıza kartı sayesinde alan problemi yaşamadan istediğiniz çekimi yapabilirsiniz.

Kutu İçeriği
TCL 30 Plus modelinin kutusunun içinde şeffaf arka kapak kılıfı, güvenlik ve garanti bilgileri kitapçığı, hızlı başlangıç kılavuzu, garanti belgesi, 18W güç adaptörü ve şarj kablosu yer alır. Böylece telefonu satın aldıktan sonra ekstra adaptör almanıza gerek kalmaz.

Ürün detay paylaş
Etiketler
tcl, 30 plus, 128 gb, cep telefonu,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR