Eşyalarla Burçların Sihirli Uyumu – Yazar: Öznur Subaşı

Eşyalarla Burçların Sihirli Uyumu – Yazar: Öznur Subaşı

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Bugün yine farklı bir konu ile karşınızdayız :)
Siz değerli müşterilerimize bu yazımızda astrolojiden, onun verdiği mükemmel uyum ve yansımalardan doğan ürün seçimlerinizi kolaylaştıracak, tarzınıza ve sizlere en yakın ürünlerimizden bahsedeceğiz. Gizemli dünyaların kapılarının aralandığı astroloji yolculuğuna hazırsanız başlayalım. (:

Astroloji, gök cisimlerinden yola çıkarak başlayan ve yorumlara dayanan, bu yorumlara da çoğunluk tarafından ilgi gösterilen bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. İnsanoğlu, yüzyıllardır gökyüzüne, yıldızlara, gezegenlere ve takımyıldızlarına merak sarsarmış ve doğum tarihlerine göre yıldız- güneşin uyumu hareketleri incelemişlerdir. Kişilik analizleri yapılmış, kişilerin doğal dengesinden burcuna göre seçebileceği her özellik burçlar içinde açıklanmaya başlanmıştır.

Astroloji, hayatımızda tahmini de olsa yönlendirmelerde bulunmaktadır (tabi bu yönlendirmeye inanıp inanmamak tamamen okuyucuya bağlıdır). Bu konuya merakı olanlar bilirler ki yıldız ve güneşin bize anlatmak istediği sessiz mesajlarını astroloji bize göstermekte olduğuna inanılmaktadır.

Evinizde daha verimli ve keyifli vakit geçirmenin yolu kendinizi yansıtan dekorasyondan geçer. Bunun için de burçlardan yardım alınabilir. Burcunuzun güçlü yanları sayesinde size uygun bir yaşam alanı oluşturmak size daha çok mutluluk verecek keyifli bir ortam sağlayacaktır.

Yaşam alanlarında bu yol göstericinin yönlendirmesinden faydalanarak daha rahat ve iyi hissedeceğiniz bir dekorasyon kurgulamanız mümkündür. Tüm burçların kendine özgü güçlü yönleri, beğenileri, hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları şeyler vardır. İşte buradan yola çıkarak evinizi dekore ederken size yardımcı olacak harika bir yazı ile karşınızdayız.

Burçlara göre ev dekorasyonu sayesinde eviniz sizi daha çok yansıtacak!

KOÇ BURCU

Yalnız kalmaktan hoşlanan lider Koç burçları için rahatlık her şeyden önce gelmektedir. Bu yüzden evlerinde minimal mobilyalar tercih ederek kendilerine özgür alanlar açarlar.

Dekorasyonda kırmızı ve bordo tonlarını tercih eden Koç burcunun favori alanları ise yatak odaları ve çalışma odalarıdır. Bu odaların düzeni bu burçlar için ön plandadır.

Koç burcuna en uygun olarak yatak odası modellerimizi ve çalışma odasına uygun çalışma masası sandalye dekorasyon ürünlerimizi web sitemizde veya şubelerimizde bulabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Boğa’lar adeta dekorasyon için yaratılmışlardır. Klasik ve Amerikan tarzdan hoşlanan Boğa’lar rahatlarına düşkün oldukları için onları yormayacak doğal ve mavi tonlardaki renkleri seçerler. Uykuya çok düşkün olan boğalar bir yatak için gerçek bir servet ödeyebilirler.
Favori ürünleri yatak ve geniş çaplı koltuk takımlarıdır.

Birçok model yataklarımız Boğa burcunun her alanda rahat etmesini sağlayarak sağlıklı uykusuna destek olacaktır. Boğa’lar kendini özgür hissederek yaşam alanlarının konforunu süreceklerdir.

İKİZLER BURCU

Tasarım ve yaratıcılığın yazarı İkizler hareketi çok severler. Evlerinde insan ağırlamaya meraklı olan bu burç için eşyaları hafif ve taşınabilir olmalıdır çünkü durmadan dekor değiştirmeye meraklılardır.

En sevdikleri odaları oturma odalarıdır ve bu odaları turuncu ve sarı tonları ile dekore etmekten zevk alırlar. İkizler’e uygun oturma grupları köşe takımlarında burcun zevkine uygun renk seçilebilen modellerimizi web sitemizde ve mağazalarımızda kolaylıkla bulabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Evcil olan Yengeç’ler kendilerini dış dünyadan korumak için evlerini en güvenilir yer olarak belirlemişlerdir. Oturma odalarındaki devasa rahat kanepeler, retro biblolar ve yumuşak battaniyeler vazgeçilmezleridir. Mavi ve yeşil onlar renkler bu burçlar için vazgeçilmezdir. Favori odaları ise bir yatak odasını andıran oturma odalarıdır.

ASLAN BURCU

İhtişam ve gösteriş! Bunların terimlerin tek temsili burcu Aslan burcudur. Mobilya onların en büyük hazinesi ve bunu sergilemekten şeref duyarlar. Ev dekoru için para harcamaktan asla çekinmeyen aslanlar zıt renkleri altın rengi ile bir araya getirmekten haz alırlar. En sevdikleri odaları ise şatafat ile döşedikleri yatak odalarıdır. Ve bu odaları için en sevdikleri nevresim takımı yatak örtüsü modelleri ise leopar modelleridir. Bir aslan kadınına yakışan en güzel yatak odası modellerini ve tekstil ürünlerini sitemizde ve mağazalarımızda bulabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

En mükemmeli isteyen Başak burçları için en önemli alan balkon ve teraslarıdır. Sadelik ve doğallıktan yana olan başaklar için ev içinde veya bahçesinde doğal ortam yaratmak çok önemlidir. Tamamıyla kendini doğaya adayan bu burcun en favori rengi gri ve bej tonlarıdır. Etrafındaki insanlara yemek yapmaya bayıldıkları için favori odaları mutfak veya misafir ağırladıkları teraslarıdır.

Başak burcuna uygun bahçe setlerimiz, salıncaklarımız ve mutfak masalarımızı mağazalarımızdan renk seçenekleri ile temin edebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Evi için desen ve renk kombini yaratmaya bayılan teraziler desenlere çok değer verirler. Otantik ya da klasik asla fark etmez yeter ki sadeliğin yerine hareket gelsin. Yüksek aydınlatmaya sahip abajurlar ve duvar dekoru resimleri her daim salonlarında bulunur. Vazgeçemedikleri renkler pastel ve pembe tonlarıyken, çıkmak istemedikleri odalar ise salonları ve mutfaklarıdır.

Teraziler uygun duvar dekorları ve desen içerikli ürünlerimizi web sitemizde ve şubelerimizde bulabilirsiniz

AKREP BURCU

Tutkuların ve şehvetin burcu! Tutkularını yaşayan akreplerin evinde ambiyans her şeyden önce gelmektedir. Onların evlerinde önem verdikleri tek şey kendilerine ait alanların her daim temiz ve düzenli olmasıdır. Siyah, beyaz ya da gri Akrep’lerin evlerini ele geçirmiştir. Çıkmak istemedikleri odalarıysa kendilerine dönebildikleri tek yer olan yatak odalarıdır. Akrep için yatak odası onun hayal dünyasını genişleten en mükemmel alanıdır.

YAY BURCU

En özgürlükçü ve gezgin burç!

Otantik çizgiler, modernizmin temsilcisi avizeler salonlarına renk katar. Büyük rahat yastıklarda uzanarak seyahatlerini düşünmeye bayılırlar. Gezgin ruhlarını yansıtan turkuaz ve mavi renkler dekorasyonlarında yer alır. Misafiri çok seven Yay burcu temsilcilerinin en sevdiği odaları salonlarıdır.

OĞLAK BURCU

En geleneksel burçtur Oğlak’lar.

Kendi kendilerine zaman geçirmeye bayılan Oğlaklar'ın evlerinin bir köşesinde mutlaka özel hobilerine dair bir köşe bulunur.

Siyah ve toprak tonları vazgeçilmezleridir.

Yatak odaları ve hobi odaları en keyifli vakit geçirdikleri yerlerdir.

KOVA BURCU

En modern burç olan kova burcu için salonları kesinlikle modern izler taşımalıdır.

Farklı heykeller ve değişik bitkiler kullanmayı severler üstelik teknoloji düşkünü oldukları için metal gri ve beyaz renkleri çok yoğun kullanırlar. Kova burcu favori odaları diye bir şey yoktur çünkü her odalarına ayrı ayrı değer verirler.

BALIK BURCU

En duygusal en romantik burçtur. Mumlar, farklı kokular ve değişik tablolar ile odalarına renk katarlar. Kendilerini daha huzurlu ve mutlu hissetmek için yumuşak, rahat ve dinlendirici pembe tonlarını kullanırlar. Yatak odaları ve mutfaklarını çok severler.

Siz de burcunuza uygun mobilya, aksesuar, tekstil, halı ve ev için gerekli olan tüm ihtiyaçlarınızı mağazalarımızda ve web sitemizde bulabilirsiniz. Tarzınızı ve sizi yansıtan tüm modellerimiz ile siz değerli müşterilerimizi mağazalarımıza davet ediyoruz.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: burçların eşyaları, burç eşya olsaydı, burçların uyumu
Eylül 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR