Kış Ayının Vazgeçilmezleri - Yazar: Sevde Kır

kis-ayinin-vazgecilmezleri

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Soğuk havaları iliklerimize kadar hissettiğimiz kış mevsimi nihayet kapılarını sonuna kadar araladı.
Her mevsim ayrı güzel ve hepsinin hayatımıza dokunuşu farklıdır. Mevsim değişimine göre yaşama alanımız ve standardımız da değişkenlik göstermektedir. Yaz'cılar ve Kış'çılar olarak da 2’ye ayırılan bir grup var hatta.

Kış mevsiminin gelmesiyle ihtiyaç listemiz de değişir ve alacağımız ürünler kısmen bellidir.
Bizler de öncelik verdiğimiz ürünler listesini sizler için hazırladık.

Sahne Isıtıcıların

Soğuk havanın etkisiyle sıcak materyallere sığınmak elbette ki önceliğimiz oluyor ki bunların başında ısıtıcılar gelmektedir. İliklerimize kadar bizi ısıtması ve ısıtırken enerji tasarrufu yapan bir ısıtıcı öncelikli tercihimizdir. Evinizin konumu (cepheye bakan ve etrafı açık/kapalı durumu), hanedeki kişi sayısı, bütçe hesaplaması gibi faktörler sizin ısıtıcı seçiminde daha kolay tercih yapmanızı sağlayacaktır.

Bunlar seçim yaparken ağırlıklı etkendir. Bu konuda Hedef Avm olarak sizin tereddüt etmeden sahip olacağınız ısıtıcı modelleriyle hem mağazalarımızda hem de web sitemizde sizleri beklemektedir.

Klima Farkı

Klima seçimi, yazın ve kışın her türlü istifade edebileceğiniz, performansını en fazla kullanacağınız ev aletleri kategorisindedir. Havayı ısıtıp/soğuturken temizleyen, tozu ve mikrobu içinde hapseden, bir de fiyat performansında sizi yormayacak bir materyal seçimi olmalıdır. Hava temizliği konusu özellikle alerjisi olanlar ve evinde bebek/çocuk olan ailelerin göz önünde bulundurması gereken bir konudur.
Not: Düzenli olarak temizliğini yaptığınızda klimanın ömrünü de uzatmış olursunuz.

Klima kullanılıp kapatıldıktan sonra dahi havada bıraktığı etki bir süre daha kendisini korur. Bu durum klimaya özgüdür, ortamdaki havayı muhafaza edecek şekilde üretilmiştir.

Hedef Avm’de birden çok klima modellerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Battaniye Sarmalı

Dışarısı yağmurlu veya karlıysa eğer elektrikli battaniye yakın dostunuz olur. Kitap okurken, TV izlerken, aile ortamında sohbet sırasında sarıp sarmalandığınız bu ürün vazgeçilmeziniz olur. Ve elektrikli battaniyeye sahip olduktan sonra “neden daha önce almadım ki” dersiniz. (:

Bu ürün için de dikkat etmeniz gereken husus öncelikle zaten ürünün üzerinde buşunan uyarı maddeleridir.
 Battaniyenizi muhafaza ettiğiniz alan önemlidir. Nem almamalı ve battaniyenin üzerine ağır yükler yüklenmemeli.

 Battaniyeyi eğer yatağa veya koltuğa sabitleyecekseniz kesinlikle iğne veya delici metaller kullanılmamalı.

 Battaniyeyi ağır bir hastalık geçiren ve özellikle kusma durumu olan hastaların kullanması tavsiye edilmez. Vücut ısısını değiştirmesinden dolayı ve içindeki elektrik akımı ürüne ve size zarar verebilir.

 Ürünü ütülemekte yanlıştır. Ütülenmesi durumunda battaniyenin içinde bulunan rezistans ve kabloların zarar görme durumu vardır.

 İdrar tutma sorunu olan hastalar, yaşlılar ve bebekler için de kullanılması önerilmez.

 Sevimli dostlarımız da elektrikli battaniyeye pek yakın davranmamalılar. (: Biliyorsunuz ki tırmalayabilir veya ısırabilirler. Bu durumda sevimli patiler ve/veya ürün zarar görebilir.

Hedef Avm Şubelerinde hem tek kişilik hem çift kişilik elektrikli battaniye çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Yoğun kış aylarını sıcacık ve kullanımı kolay bu ürünlerle geçirmeniz artık zor değil, üstelik uygun ödeme koşulları sizleri çok rahatlatacak.
Sizleri Hedef Avm şubelerine ve web sitesine bekliyoruz.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: ısıtıcı, klima, elektrikli battaniye
Ocak 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR