Tost Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler – Yazar: Tuba Azak

Tost Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler – Yazar: Tuba Azak

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Daha başlığı okurken canı bağrı yanık tost isteyenlere selam olsun. (:
Türlü türlü çeşitleriyle sunumumuzu zenginleştiren ve en sıkışık anlarda kurtarıcı niteliğinde olan tost makinası, küçük ev aletlerinin en başta aranan vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hatta öyle ki sadece sabahlar için yapılan o leziz tostlar, gelişen teknolojiyle birlikte ızgara yapabilme ve tatlı ihtiyacınızı karşılayacak waffle özelliği ile neredeyse tüm öğünlerinizi karşılayan tost makinaları yardımcımız gibi adeta (:
Akşam yemeklerinize varana kadar yardımcı olan tost makinalarının birçok fiyat ve performans seçeneği Hedef Avm mağazalarımızda yerlerini almakta.



Peki tost makinası alırken nelere dikkat etmemiz gerekir?

Sizler için tost makinesi seçerken ve alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir sıraladık. Keyifli okumalar. (:

Mutfakta her daim el altında olan bu ürünün boyutu da en az kullanılabilir özellikleri kadar önemli çünkü hep gözümüzün önünde olan bu makina mutfağımızda absürt dursun istemeyiz. Bir de kullanım yerinin belirlenmesi sıcak ürünü olduğu gibi bir yere kaldıramayacağımız içinde önemli. İhtiyacımızın dışında olan ürünler sonrasında kullanılamayan eşyalar olarak ne yazık ki saklanıyor.

Eğer kullanacağınız ürünü akşam ızgara vs. hazırlayacağınız nitelikte özellikli bir ürünse, demir döküm kaplama olması da çok önemli. Biraz geç ısınan bu yüzeyler ısıyı daha fazla muhafaza ettiği için evde çıtır çıtır tostlar yapmanız mümkün.

Demir döküm yüzeylerinin ardından en çok bilinen alüminyum yüzeyler gelmekte. Genelde ev tipi olan tost makinalarının birçoğu bu şekilde oluyor. Hafif ve demir döküme göre temizliği çok daha kolay oluyor ve ısıyı çok daha hızlı ilettiği için de çabucak ısınıyor. Bir diğer güzel yanı ise bu tabakaların çıkartılabilir olması ve bulaşık makinasında bile yıkanabiliyor olması.

Ayarlanabilir ısı derecesinin olması yapacağınız lezzetli tost ve ızgara için çok önemli bir detay. Her iki ana grubun uygulandığı ısı dereceleri birbirinden farklı bu yüzden bu derecelendirmeler de dikkat edilmesi konulardan bir tanesi.

Tost makinanızın kullanım ve alım amacına göre açılımı da çok önemli. Kapak kısmının 180 derece açılması da önemli ve rahat kullanım için aranan şartlardan biridir.

Yüzey olarak yapışmayan teflon kaplı ürünlerde lezzet ve temizlik açısından yine tercih edilebilir özelliklerden.

Servis durumunu da sorup gözden geçirmeyi unutmayın. Kullanmış olduğunuz ürün aynı zamanda elektrikli olduğu için zor durumlarda bakım ihtiyacı hissettirebilir.

Makinenin watt gücü de kontrol edilebilir. 700 ile 2200 Watt arasında değişen tost makinelerinde, Watt ne kadar yüksek olursa elektrik harcaması da o kadar fazla oluyor. Ancak önerilen 1800 ile 2200 Watt arası olan ürünlerdir ki bunu unutmamak lazım. (:

Elinizden çıkan lezzetli tost ve mangal tadında ızgaralarınız için misafirlerinizi ağırlayabilir, mutfaktaki gizli yardımcınızla zamanınıza değer katabilirsiniz (:

Hedef Avm şubelerimizde bu ürünleri yakından incelemeye ne dersiniz? Tüm bu ürünler ve çok daha fazlası sizleri Hedef Avm şubelerimizde ve web sitemize bekliyor.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: tost makinesi, tost makinesi fiyatları, tost ekmeği
Ağustos 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR